Повечето известни личности не се двоумят много преди да споделят с

...
Повечето известни личности не се двоумят много преди да споделят с
Коментари Харесай

Изпълнителката, която прибегна до услугите на шаман

Повечето известни персони не се двоумят много преди да споделят с почитателите си какво се случва с тях. Най-вече, когато минават през сложни интервали.

Това обаче не важи за Anitta. Бразилската изпълнителка е претърпяла много сериозен стрес поради здравословното си положение, което е наложило голям брой проучвания и визити при лекари.

В изявление за InStyle Лариса де Маседо Мачадо, както е същинското ѝ име, споделя, че в края на 2022 година е имала проблеми с белите дробове, само че лекарите не са можели да открият какво тъкмо ги поражда.

Anitta разяснява, че е била приета в болница в продължението на месеци, без никой от почитателите ѝ да разбере за това. Опасенията на лекарите са били, че става дума за някаква форма на рак, само че даже множеството проучвания не са съумели да им оказват помощ да схванат какво се случва с нея.

Тогава на изпълнителката е било предложено да се подложи на духовно лекуване при шаман, с цел да опита да реши здравословните си проблеми. И въпреки нетрадиционен, този способ е дал резултат. " Върнах се изцяло изменена ", споделя тя.

След сеансите при шаман Anitta се е подложила на нова серия от цялостни проучвания, които са посочили, че тя към този момент е излекувана. Изпълнителката не разяснява какво тъкмо е направил шамана и в какво положение на мозъка е съумял да я сложи, само че то е дало резултат.

Изпълнителката твърди, че прекарването ѝ е помогнало да промени психическата си настройка за доста неща и в този момент живее по напълно друг метод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР